čtvrtek 16. března 2017

Knihy o tvorbě

O tvorbu se zajímám skutečně aktivně, a tak jsem si začala psát abecední seznam knih, které jsem už prostudovala, abych se k nim znovu a znovu nevracela v domnění, že jsem je ještě neviděla. Ke každé knize najdete článek s mou recenzí, příp. i obrázkem toho, co jsem podle ní vytvořila.

Háčkování

Háčkujeme květinové čtverce a jiné tvary (Betty Barndenová) Pěkná kniha, ve které najdete čtverce, kosočtverce, kruhy i šestiúhelníky.
Sněhové vločky (Caitlin Sainio) Fajn kniha plná nejrůznějších háčkovaných sněhových vloček plus pár tipů, jak je použít.

Kreslení

Tvořte svůj Věčný příběh (Tamara Laporte)
Umění zentangle (Penny Raileyové) Pár praktických tipů, spíš jako pracovní kniha, než že byste se něco extra naučili. Fajn pro zábavu a srandu, ale nezačínala bych s ní. Spíš pro inspiraci, když už nevíte roupama co byste dělali.
Vytvořte svou Knihu života (Tamara Laporte)
Zentangle – relaxační obrázky (Beckah Krahula) Skvělá kniha pro ty, kdo chtějí se Zentanglem začít. Spousta vzorů, návody pro lepší kreslení i pro ty, kdo o Zentangle nemají zájem. Pod odkazem najdete drobounkou recenzi na tuhle knihu.

Krosienkování








Paličkování



Pletení




Šití
Láska na první steh – šití není žádná věda (Tilly Walnes)
Láska na první streč! (Tilly Walnes)





Žádné komentáře:

Okomentovat